גולש הונגרי מקורי

מאת: ליאת כהן - פינס |

ההשראה למתכון מביקור בבודפשט הקפואה, גולש מקומי אורגינל!!


גולש הונגרי:

מצרכים:

100 גר' בצל קצוץ
3.5 כפות שמן
5 גר' קימל
2 כפיות פפריקה
1/2 קילו בשר בקר חתוך לקוביות בינוניות
2-3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 גזרים 
פטרוזיליה
2 ליטר מים.

הוראות הכנה:

יש לאדות את הבצל עם השמן, לתבל בקימל ופפריקה, להמליח את קוביות הבשר ולהוסיף לסיר, לאדות במשך 10 דקות במעט מים תחת מכסה.
יש להוסיף 2 ליטר מים, תפוחי אדמה, גזר ופטרוזליה להביא לרתיחה, להנמיך אש ולבשל עד לריכוך מלא של הבשר.

בתאבון!

יצירת קשר

בפנייתך לועדת תקנון, יש לציין את כל הפרטים הרלוונטיים:
  • בפנייה בנוגע לשחקנית - יש לציין את סטטוס השחקנית (מן המניין/משוייכת ומדוע), את הקבוצה בה היא משחקת ואת הסטטוס שלה (הומוגנית/מעורבת/על-יסודי), היכן לומדים ילדיה וכל פרט נוסף העשוי לסייע בהבנת המקרה.
  • בפנייה לגבי קבוצה - יש לציין את מעמדה (הומוגנית/מעורבת/על-יסודי), כמה שחקניות היא מונה, כמה מהן שחקניות משוייכות וכל פרט רלוונטי נוסף.
  • Info.mamanet@gmail.com
  • 09-745-2249
    מענה טלפוני בימים א-ה | 08:30-12:30
    ניתן להשאיר הודעה
  • משרדי הנהלת מאמאנט
    ת.ד. 407,
    נווה ירק, 49945