גולש הונגרי:
מצרכים:
100 גר' בצל קצוץ
3.5 כפות שמן
5 גר' קימל
2 כפיות פפריקה
1/2 קילו בשר בקר חתוך לקוביות בינוניות
2-3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 גזרים
פטרוזיליה
2 ליטר מים.
הוראות הכנה:
יש לאדות את הבצל עם השמן, לתבל בקימל ופפריקה, להמליח את קוביות הבשר ולהוסיף לסיר, לאדות במשך 10 דקות במעט מים תחת מכסה.
יש להוסיף 2 ליטר מים, תפוחי אדמה, גזר ופטרוזליה להביא לרתיחה, להנמיך אש ולבשל עד לריכוך מלא של הבשר.
בתאבון!