חרבות ברזל - כל העדכונים
סטורי-מאמאנט-הטורניר-הבא
סטורי-מאמאנט-סיפורי-שחקניות
סטורי-מאמאנט-אירועים-קהילתיים
סטורי-מאמאנט-מה-חדש-בליגות
סטורי-מאמאנט-נשים-מעוררות-השראה

גולש הונגרי מקורי

ההשראה למתכון מביקור בבודפשט הקפואה, גולש מקומי אורגינל!! מאת ליאת כהן - פינס


גולש הונגרי:

מצרכים:

100 גר' בצל קצוץ
3.5 כפות שמן
5 גר' קימל
2 כפיות פפריקה
1/2 קילו בשר בקר חתוך לקוביות בינוניות
2-3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 גזרים 
פטרוזיליה
2 ליטר מים.

הוראות הכנה:

יש לאדות את הבצל עם השמן, לתבל בקימל ופפריקה, להמליח את קוביות הבשר ולהוסיף לסיר, לאדות במשך 10 דקות במעט מים תחת מכסה.
יש להוסיף 2 ליטר מים, תפוחי אדמה, גזר ופטרוזליה להביא לרתיחה, להנמיך אש ולבשל עד לריכוך מלא של הבשר.

בתאבון!
גולש הונגרי מקורי