עוגת שכבות - כשרה לפסחשכבה ראשונה
5 ביצים
5 כפות סוכר
אינסטנט פודינג שוקולד
** יש להפריד את הביצים, להקציף חלבונים עם 5 כפות סוכר לקצף יציב, בקערה נפרדת
לטרוף היטב 5 חלמונים עם אינסטנט פודינג שוקולד ולאחד בתנועת קיפול עם קצף החלבונים
לצקת את הבלילה לתבנית משומנת ולאפות 25 דקות בחום בינוני ולצנן לחלוטין.
שכבה שנייה
שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב
** להקציף שמנת + פודינג וניל + כוס חלב, למרוח על העוגה האפוייה.
ציפוי
מעט שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
1 כפית קקאו
2 כפיות סוכר
3 כפות מים
2 כפות שמן
לבשל הכל בסיר או בבן מרי עד לקבלת קרם חלק ומבריק, לצנן היטב ולמרוח על העוגה.
בהצלחה!