עוגיות חרדל

מאת: מאת: אורית אביגד , פינסטארס |

ממטבחה של אורית אביגד, פינסטארס


החומרים:

200 ג' גבינת פרמזן (או קשקבל)
250 ג' חמאה
1 חלמון
3 כפות חרדל
1/4 כוס שומשום או קצח (אני השתמשתי בשומשום)
2 כוסות קמח

אופן ההכנה:

1. לגרד את הגבינה במעבד מזון או לקנות אותה מגורדת כבר.....
2. להוסיף את החמאה במעבד המזון עד שנוצר מרקם של משחה
3. מוסיפים את שאר החומרים ומפעילים את מעבד המזון בהפעלות קצרות.
4. אוספים את הבצק ומחלקים לשניים
5. יוצרים מכל חלק גליל בקוטר של 3 ס"מ, עוטפים בניילון נצמד ומקפיאים שעתיים, שבועיים, חודשיים......
6. מחמים תנור לחום בינוני 175 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה
7. פורסים את גלילי הבצק לפרוסות בעובי של חצי סנטימטר (אם הגליל קשה מההקפאה אפשר להכניס למיקרו לחצי דקה)
מניחים את הפרוסות ברווחים של כ-2 ס"מ זו מזו ואופים כ-12 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות במקצת בשוליים.
8. העוגיות נשמרות בכלי אטום כשבוע.

יצירת קשר

בפנייתך לועדת תקנון, יש לציין את כל הפרטים הרלוונטיים:
  • בפנייה בנוגע לשחקנית - יש לציין את סטטוס השחקנית (מן המניין/משוייכת ומדוע), את הקבוצה בה היא משחקת ואת הסטטוס שלה (הומוגנית/מעורבת/על-יסודי), היכן לומדים ילדיה וכל פרט נוסף העשוי לסייע בהבנת המקרה.
  • בפנייה לגבי קבוצה - יש לציין את מעמדה (הומוגנית/מעורבת/על-יסודי), כמה שחקניות היא מונה, כמה מהן שחקניות משוייכות וכל פרט רלוונטי נוסף.
  • Info.mamanet@gmail.com
  • 09-745-2249
    מענה טלפוני בימים א-ה | 08:30-12:30
    ניתן להשאיר הודעה
  • משרדי הנהלת מאמאנט
    ת.ד. 407,
    נווה ירק, 49945