מרק כתום - עדנה ברוורמן, פינס
מצרכים:
2 גזרים
1 בטטה בינונית
דלעת
1 בצל
שום לפי הטעם
כוס עדשים כתומות
אופן ההכנה:
לחתוך את כל הירקות לקוביות ולאדות 10 דקות עם מעט שמן זית בסיר, להוסיף כוס עדשים ומים רותחים עד לכיסוי הירקות ועוד קצת...
לתבל לפי הטעם: מלח, פלפל שחור, כמון (וקצת אבקת מרק)
כשהירקות רכים והעדשים מוכנות (אפשרי לא חובה) לרסק את הירקות וחלק מהעדשים בעזרת ממחה ידני עד לקבלת המרקם הרצוי (אני עושה חצי חצי)
בתאבון :-)