חרבות ברזל - כל העדכונים
סטורי-מאמאנט-הטורניר-הבא
סטורי-מאמאנט-סיפורי-שחקניות
סטורי-מאמאנט-אירועים-קהילתיים
סטורי-מאמאנט-מה-חדש-בליגות
סטורי-מאמאנט-נשים-מעוררות-השראה

מרק כתום

מרק משביע בקלי קלות לימי החורף הקרירים. מאת עדנה ברוורמן, פינס


מרק כתום - עדנה ברוורמן, פינס
מצרכים:
2 גזרים
1 בטטה בינונית
דלעת
1 בצל
שום לפי הטעם
כוס עדשים כתומות

אופן ההכנה:
לחתוך את כל הירקות לקוביות ולאדות 10 דקות עם מעט שמן זית בסיר, להוסיף כוס עדשים ומים רותחים עד לכיסוי הירקות ועוד קצת...
לתבל לפי הטעם: מלח, פלפל שחור, כמון (וקצת אבקת מרק)
כשהירקות רכים והעדשים מוכנות (אפשרי לא חובה) לרסק את הירקות וחלק מהעדשים בעזרת ממחה ידני עד לקבלת המרקם הרצוי (אני עושה חצי חצי)

בתאבון :-)
מרק כתום