חרבות ברזל - כל העדכונים
סטורי-מאמאנט-הטורניר-הבא
סטורי-מאמאנט-סיפורי-שחקניות
סטורי-מאמאנט-אירועים-קהילתיים
סטורי-מאמאנט-מה-חדש-בליגות
סטורי-מאמאנט-נשים-מעוררות-השראה

מרק אפונה

מאת: נעמה פלדי |

מרק אפונה מעולה וקל להכנה משולחנה של קפטן פינס - נעמה פלדי!


מרק אפונה של אמא
נעמה פלדי - קפטן פינס

מצרכים:
3 בצלים חתוכים
קוביות תפו"א
גזר מרוסק בפומפיה
300 גרם אפונה
מלח 
פלפל
שום 
אבקת מרק עוף

הכנה:
לטגן בצלים, להוסיף תפו"א וגזר ולכסות במים (2 כוסות)
אחרי שהתפו"א רכים להוסיף אפונה ולהביא לרתיחה.
לבשל עוד 20 דקות על לריכוך מלא של האפונה
בשלב זה יש להוסיף את התבלינים
במידת הצורך - להוסיף מים

יש לרסק בבלנדר יד, אם סמיך מדי ניתן להוסיף מים ולתקן תיבול

בתאבון
מרק אפונה