300 גרם שיבולת שועל שלמה
100 גרם אגוזי מלך
100 גרם פקאן
100 גרם שקדים
50 גרם גרעיני דלעת
50 גרם גרעיני חמנייה
מעט קוקוס טחון
כפית קינמון
לערבב היטב בקערה גדולה
לרוטב:
100 גרם חמאה
4 כפות גדושות סוכר חום
2-3 כפות דבש
לבשל יחדיו על אש נמוכה עד להמסה מלאה
לצקת את הרוטב החם על התערובת היבשה ולערבב היטב עד שהתערובת מצופה כולה ברוטב.
לתנור - 180 מעלות במשך כ 20 דקות, יש להפוך מידי פעם בזמן האפייה.
לצנן היטב ולהוסיף לפי הטעם: חמוציות, צימוקים (או כל פרי יבש שאוהבים)
הערה: אין לאפות את הגרנולה עם הפירות היבשים אלה להוסיפם בתום האפייה.
לשמור בצנצנת אטומה, מתאים להקפיא (משפר את הטעם).
בתאבון :-)