מרק אפונה של אמא
נעמה פלדי - קפטן פינס
מצרכים:
3 בצלים חתוכים
קוביות תפו"א
גזר מרוסק בפומפיה
300 גרם אפונה
מלח
פלפל
שום
אבקת מרק עוף
הכנה:
לטגן בצלים, להוסיף תפו"א וגזר ולכסות במים (2 כוסות)
אחרי שהתפו"א רכים להוסיף אפונה ולהביא לרתיחה.
לבשל עוד 20 דקות על לריכוך מלא של האפונה
בשלב זה יש להוסיף את התבלינים
במידת הצורך - להוסיף מים
יש לרסק בבלנדר יד, אם סמיך מדי ניתן להוסיף מים ולתקן תיבול
בתאבון