מרק אפונה

מאת: נעמה פלדי |

מרק אפונה מעולה וקל להכנה משולחנה של קפטן פינס - נעמה פלדי!


מרק אפונה של אמא
נעמה פלדי - קפטן פינס

מצרכים:
3 בצלים חתוכים
קוביות תפו"א
גזר מרוסק בפומפיה
300 גרם אפונה
מלח 
פלפל
שום 
אבקת מרק עוף

הכנה:
לטגן בצלים, להוסיף תפו"א וגזר ולכסות במים (2 כוסות)
אחרי שהתפו"א רכים להוסיף אפונה ולהביא לרתיחה.
לבשל עוד 20 דקות על לריכוך מלא של האפונה
בשלב זה יש להוסיף את התבלינים
במידת הצורך - להוסיף מים

יש לרסק בבלנדר יד, אם סמיך מדי ניתן להוסיף מים ולתקן תיבול

בתאבון

יצירת קשר

בפנייתך לועדת תקנון, יש לציין את כל הפרטים הרלוונטיים:
  • בפנייה בנוגע לשחקנית - יש לציין את סטטוס השחקנית (מן המניין/משוייכת ומדוע), את הקבוצה בה היא משחקת ואת הסטטוס שלה (הומוגנית/מעורבת/על-יסודי), היכן לומדים ילדיה וכל פרט נוסף העשוי לסייע בהבנת המקרה.
  • בפנייה לגבי קבוצה - יש לציין את מעמדה (הומוגנית/מעורבת/על-יסודי), כמה שחקניות היא מונה, כמה מהן שחקניות משוייכות וכל פרט רלוונטי נוסף.
  • Info.mamanet@gmail.com
  • 09-745-2249
    מענה טלפוני בימים א-ה | 08:30-12:30
    ניתן להשאיר הודעה
  • משרדי הנהלת מאמאנט
    ת.ד. 407,
    נווה ירק, 49945